M’encanta fotografiar nadons, adoro els seus petits detalls i gestos, i gaudeixo embolcallant-los per aconseguir imatges de reflecteixin pau i serenitat, però… de vegades trobo a faltar més espontaneïtat. Fotografiar un nadó acabat de néixer i aconseguir una foto «de postal» és difícil per molts motius: perquè requereix necessàriament temps i paciència, perquè desperts solen fer moltes ganyotes i adormits no sempre estan còmodes en segons quines postures. Poc a poc, amb els anys, he procurat anar adaptant el meu estil fotogràfic al que crec que s’adapta millor als seus ritmes i necessitats.

Però malgrat tot, hi ha dies que em segueix faltant alguna cosa. Així que vaig decidir fer un petit experiment i un canvi de plantejament: blanc i negre, mare (i pare) i fill, res de fotos en solitari, molt de contacte i deixar-vos fer a vosaltres. Del resultat en direm sessions de maternitat – perquè és cosa de dos, no hi ha un sol protagonista. Perquè no se m’acudeix un lloc millor per un nadó que no sigui els vostres braços. Perquè sou vosaltres qui l’agafareu i el tocareu, no jo. Perquè potser no cal que hi estiguem 2, 3 o 4 hores i amb menys temps podeu tenir un record emotiu i creatiu d’aquest moment. Però, sobretot, perquè el resultat és més autèntic, més natural i reflecteix millor qui sou.

Les sessions de maternitat:

  • Són sessions obertes a nadons des del naixement, sense una edat límit concreta. Es poden fer també amb 1 i 2 mesos i no importa si el nadó està despert o adormit.
  • Es centren en el binomi mare-fill, en el vincle, en el contacte físic i visual entre vosaltres.
  • Són àgils però íntimes.
  • Duren uns 30-45 minuts i us endureu unes 25 imatges resultants.
  • Es lliuren íntegrament en blanc i negre.
  • Es fan a l’estudi i parteixen de 200 €.
  • No inclouen ús d’atrezzo ni retocs digitals d’imperfeccions pròpies del nadó.

Per a més informació, parlem!