M’encanta fotografiar nadons, adoro els seus petits detalls i gestos, i gaudeixo embolcallant-los per aconseguir imatges de reflecteixin pau i serenitat, perí²… de vegades trobo a faltar més espontaneí¯tat. Fotografiar un nadó acabat de néixer i aconseguir una foto «de postal» és difí­cil per molts motius: perquè requereix necessí riament temps i paciència, perquè desperts solen fer moltes ganyotes i adormits no sempre estan cí²modes en segons quines postures. Poc a poc, amb els anys, he procurat anar adaptant el meu estil fotogrí fic al que crec que s’adapta millor als seus ritmes i necessitats.

Perí² malgrat tot, hi ha dies que em segueix faltant alguna cosa. Així­ que vaig decidir fer un petit experiment i un canvi de plantejament: blanc i negre, mare (i pare) i fill, res de fotos en solitari, molt de contacte i deixar-vos fer a vosaltres. Del resultat en direm sessions de maternitat – perquè és cosa de dos, no hi ha un sol protagonista. Perquè no se m’acudeix un lloc millor per un nadó que no sigui els vostres braí§os. Perquè sou vosaltres qui l’agafareu i el tocareu, no jo. Perquè potser no cal que hi estiguem 2, 3 o 4 hores i amb menys temps podeu tenir un record emotiu i creatiu d’aquest moment. Perí², sobretot, perquè el resultat és més autèntic, més natural i reflecteix millor qui sou.

Les sessions de maternitat:

  • Són sessions obertes a nadons des del naixement, sense una edat lí­mit concreta. Es poden fer també amb 1 i 2 mesos i no importa si el nadó estí  despert o adormit.
  • Es centren en el binomi mare-fill, en el vincle, en el contacte fí­sic i visual entre vosaltres.
  • Són í gils perí² í­ntimes.
  • Duren uns 30-45 minuts i us endureu unes 25 imatges resultants.
  • Es lliuren í­ntegrament en blanc i negre.
  • Es fan a l’estudi i parteixen de 200 €.
  • No inclouen ús d’atrezzo ni retocs digitals d’imperfeccions prí²pies del nadó.

Per a més informació, parlem!

Esta web utiliza cookies para su correcto funcionamiento. Haciendo clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos.    Configurar y más información
Privacidad
Envíame un whats
¿Tienes prisa? ¡Hablemos por whatsapp!
¿Seré tu fotógrafa? Solo hay una forma de averiguarlo: habla conmigo 🙌