Quan vaig començar a oferir sessions de nadó “mini” al setembre, ho vaig fer per poder combinar el naixement de la Nui amb la tornada a la feina, però sobretot, com un experiment. Us confesso que no tenia gens clar que fos possible fer una sessió de fotos a un nadó en menys de 3 hores. Finalment en vaig fer unes quantes, i vaig trobar-me de tot: nadons més dormilecs, d’altres més inquiets. Però, en general, crec que l’experiment va sortir bé.

Es poden fer fotografies a nadons de pocs dies sense haver d’estar tancats a l’estudi tot el matí? Sí, tot i que s’ha de saber renunciar a determinades coses. De fet, aquesta era una de les intencions d’aquest tipus de sessió, fotografiar l’essència d’un nadó sense grans artificis, amb un guió minimalista i de manera natural, sense que calgui girar-lo així o cargolar-lo aixà.

I de vegades, fins i tot tens sort i et topes amb menuts com en Marc, petit, dolç, fantàstic; que et deixen jugar.

newborn-nado-bebe-recien-nacido-barcelona-foto-sessio (7)

newborn-nado-bebe-recien-nacido-barcelona-foto-sessio (1)

newborn-nado-bebe-recien-nacido-barcelona-foto-sessio (2)

newborn-nado-bebe-recien-nacido-barcelona-foto-sessio (3)

newborn-nado-bebe-recien-nacido-barcelona-foto-sessio (4)

newborn-nado-bebe-recien-nacido-barcelona-foto-sessio (5)

newborn-nado-bebe-recien-nacido-barcelona-foto-sessio (6)

Tant si s’adormen com si no, tant si són inquiets com calmats, tots i cadascun d’aquests encontres valen la pena, i per això he decidit incorporar les minissessions de manera permanent. Si us interessa la proposta, ja sabeu on trobar-me!

 

A %d blogueros les gusta esto: