cartelCarpeDiem710

De vegades, tot encaixa.

Coses aparentment complicades, com agrupar i coordinar a 12 fotògrafes, trobar famílies amb nens que vulguin ajudar i gent que s’animi a participar desinteressadament en un projecte solidari, es tornen molt simples.

I així ha estat en aquest cas: hem aconseguit fer un calendari del no-res, els beneficis de la venda del qual es destinaran íntegrament a la Marató de TV3 d’enguany. Per si no ho sabeu, aquesta edició de la Marató està dedicada a les malalties neurodegeneratives. I precisament això és el que ens va dur a conèixer l’ACAH (Associació Catalana d’Atàxies Hereditàries) i trobar en Lluc, el protagonista de la portada del calendari, afectat per una Atàxia de Friedrich.

Si voleu un calendari per l’any que ve, podeu ajudar-nos a conscienciar sobre aquestes malalties i recaptar fons per a la Marató. Esperem que la investigació es transformi aviat en ajuda per a casos com el d’en Lluc, i tants d’altres que ho necessiten.

Trobareu el calendari per 10 euros a múltiples punts de venda per tot Catalunya, però si sou de Barcelona, no deixeu de visitar la llibreria Al·lots, les botigues Suit Beibi i Intempèrie.

La vida com a fotògrafa és apassionant i alhora molt dura. Ara bé, quan formes part d’una aventura com aquesta, el camí es fa més lleuger. Ha estat un plaer col·laborar amb 11 companyes més, conèixer cares noves i retrobar-ne de familiars.

El motor de tota la iniciativa? Otta Kids i la dona amb un cor enorme que hi ha darrere, la Maite.

Ella és la que ha fet que tot encaixi.

A %d blogueros les gusta esto: